Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Göksel Egemenlik I" by Dr. Jaerock Lee # eBook PDF Kindle ePub Free

Göksel Egemenlik I

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Göksel Egemenlik I
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 25, 2017
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 3705 KB

Description

Gökleri öğrenebilmek için yedi yıl boyunca sürekli yakardım ve oruç tuttum ve Tanrı’dan yanıtlar almaya başladım. Şimdi ise Tanrı bana, daha derinliklerde ki ruhani hükümranlığın sırlarını göstermektedir. 

Göksel egemenlik görünür olmadığından yeryüzünün bilgisi ve diliyle onu anlatmak çok zordur. Onunla ilgili yanlış anlamalar olabilir. Bu nedenle Aziz Pavlus, bir görünümde kendine gösterilen göğün üçünü katını detaylıca anlatmamıştır. 

Tanrı ayrıca bana göklerle ilgili birçok sırrı da öğretmiştir ve ben birçok ay imanın ölçüsüne göre oradaki mutlu yaşam, çeşitli yerler ve ödüllerle ilgili vaazlar verdim. Ancak detaylıca öğrendiğim her şeyin vaazını veremedim.

Tanrı’nın ruhani hükümranlığın sırlarını bu kitap yoluyla ifşa etmeme izin vermesinin sebebi, olabildiğince çok canın kurtulması ve onların bir kristal gibi berrak ve güzel olan göksel egemenliğe girmesini istemesidir.


Tanrı’nın görkemiyle dolu, tıpkı bir kristal gibi berrak ve güzel olan yeri anlatan Göksel Egemenlik I: Kristal gibi Berrak ve Güzel adlı kitabı yayınlamama izin veren Tanrı’ya şükran ve övgülerimi sunuyorum. Göklerin sırlarını size gösteren ve sizi de oraya istediğinden tüm insanları kurtuluş yoluna taşıyan Tanrı’nın yüce sevgisini idrak etmenizi ümit ediyorum. Ayrıca Yeni Yeruşalim’de sonsuz bir hayatın hedefine doğru koşmanız için umut besliyorum. 


Ebook Download "Göksel Egemenlik I" PDF ePub Kindle